Vastgoedstyling

U bent klaar om uw woning te verkopen! Maar is uw woning óók verkoopklaar? Bij de verkoop van uw woning is het juiste plaatje allesbepalend. Potentiële kopers moeten er hun droomhuis in kunnen herkennen. De eerste indruk is daarom dus de belangrijkste indruk.  De tijden zijn veranderd want een woning is tegenwoordig zo verkocht voor een goede prijs. Toch kan, ook in deze tijd, vastgoedstyling veel geld opleveren. Niet in een snellere verkooptijd, maar wel in een hogere verkoopprijs.

Het eerste dat een potentiële koper van uw woning ziet? Dat zijn waarschijnlijk de uitgebreide fotoreportages, video, 360° beeld en/of 3D -beelden bij een verouderde woning of nieuwbouw op Funda. Die moeten gelijk een juist gevoel geven. Een aantrekkelijke online woningpresentatie begint bij verkoopstyling. 

‘You never get a second chance to make a first impression’

Vastgoedstyling ook wel verkoopstyling genoemd is een krachtige marketingtool om uw woning aantrekkelijker te maken voor een breder publiek. Vaak zijn daarvoor een paar eenvoudige ingrepen of correcties in de stijl of de indeling al voldoende. Een verkoopstylist is er om u te helpen om uw woning zo neutraal mogelijk te presenteren. Daarnaast weet ze hoe ze de mooiste punten van uw woning kan benadrukken en hoe ze een lichte, ruimte en fijne sfeer creëert. Stuk voor stuk belangrijke punten voor een aantrekkelijke woningpresentatie.

Werkwijze

In de beginfase komt de verkoopstyliste bij u langs voor een uitgebreid advies op maat. Staat de woning al te koop dan doet de verkoopstyliste alvast een vooranalyse. Tijdens een gratis intakegesprek lopen wij samen lopen door uw woning om te kijken wat er nog beter kan in de voorbereiding op de presentatie. U heeft daarna de keuze voor verkoopstylingadvies (ook online mogelijk) of verkoopstyling met uitvoer. Na de restyling volgt de fotoreportage (bij verkoopstyling in uitvoer opdracht GRATIS inbegrepen). De meeste woningen zijn binnen 1 dag of maximaal 3 dagen klaar voor de verkoop.

SPECIALS: Naast de verschillende pakketten biedt Home Sense extra services aan namelijk fotoreportages van uw woning voor brochures, het verzorgen van 3D visualisaties en plattegronden:

Toelichting: 3D visualisaties en plattegronden zijn onmisbaar voor de verkoop van nieuwbouw woningen. Met een plattegrond en 3D visualisatie wordt in één oogopslag duidelijk hoe een ruimte er uit ziet. De invloed van kleur- en materiaalkeuze kan visueel gemaakt worden. Mooie plattegronden en 3D visualisaties kunnen ook erg waardevol zijn bij de verkoop van een woning of vastgoedproject. Wilt u een plattegrond en/of 3D visualisatie laten maken door Home Sense voor een te ontwikkelen project of optionele verbouwing? Ze geven de kijker een beeld van de toekomstige of optionele situatie.

Hulp bij een openhuis vooraf klaarzetten en/of aanwezigheid als gastvrouw: De gastvrouw kan op de open huis dagen of bij bezichtigingen kijkers ontvangen. Zij leid hen rond en vestig hun aandacht op de pluspunten van de woning

Specialismen
 • vastgoedstyling
 • (Online) verkoopstyling advies
 • hands-on aanpak methode
 • handen uit de mouw
 • woningfotografie
 • gastvrouw bij openhuis
 • accessoires pakket opties
 • visualisatie in 3D
 • focuspunten benadrukken
 • neutraliseren
 • depersonaliseren
 • advies op maat
 • ontzorgen
 • meerwaarde woning
 • snellere verkoop
 • in een paar dagen klaar
 • voor iedere woning een oplossing
 • samenwerkingen
Pakketten

(ONLINE) VASTGOEDSTYLING ADVIES

v.a. € 75,00  (Prijs is exclusief woningfotografie)

Wilt u alleen een advies bij uw woning verkoopklaar maken? Dat kan met behulp van een (online) vastgoedstyling advies. Dit advies duurt vaak kort denk aan 1,5 á 2 uur.

Samengevat: 

Een gratis kennismakingsgesprek.  Een afspraak bij u thuis of online

Inventarisatie van de ruimte(s) eventueel door middel van foto’s

Een advieslijst met aanpassingen van iedere ruimte inclusief tuin

Checklist met hierin tips voor een succesvolle bezichtiging.

Optie woningfotografie

Optie hulp bij openhuis

VASTGOEDSTYLING met uitvoer

v.a. €200,00  ( Prijs is exclusief optie accessoirespakketten)

Wilt u hulp bij het verzorgen van de optimale presentatie van uw woning voor de verkoop. Aan de slag met de Hands– on Methode, dit betekend DIRECT na een intake aan de slag in een te koop staande woning of een woning die te koop komt en deze na de restyling fotograferen! De uitvoer duurt vaak langer maar is afhankelijk van de grootte van uw woning denk ongeveer aan 4 uur (appartement) of langer

Samengevat:

Een gratis intakegesprek

Inventarisatie van de ruimte(s)

Afspraken met aanpassingen zoals bijvoorbeeld de vloer, plinten vervangen of onkruid weghalen.

Restyling van iedere ruimte inclusief de tuin. De restyling is vaak al te realiseren met een klein budget, waarbij er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van uw eigen meubels en accessoires. 

kiezen voor 3D visualisaties in plaats van restyling voor erg gedateerde woningen of bouwval

Optie op verschillende accessoires pakketten. De aangekochte accessoires blijven in uw bezit. 

Woningfotografie

Checklist met hierin tips voor een succesvolle bezichtiging. 

Optie hulp bij openhuis

leegsstaande woning

 

Prijs is op aanvraag

Is de woning vrijwel leeg en wilt u de woning aankleden zodat het meer sfeer krijgt, dan zijn er mogelijkheden om hiervoor meubels te huren. Dit wordt bijvoorbeeld ook veel gedaan bij modelwoningen.

Samengevat:

Een gratis intakegesprek

Inventarisatie van de ruimte(s)

Afspraken met aanpassingen zoals bijvoorbeeld de vloer, plinten vervangen of onkruid weghalen.

Restyling behulp van meubelhuur iedere ruimte inrichten of in plaats van meubelhuur kiezen voor 3D visualisaties

Optie op verschillende accessoires pakketten. De aangekochte accessoires blijven in uw bezit. 

Woningfotografie

Optie hulp bij openhuis


EEN GEWELDIGE WEG NAAR EEN MOOIE PRESENTATIE VAN UW WONING!