vastgoedstyling

interieurontwerp in 3D

Home Sense gelooft in de kracht van de eerste indruk. Bij Funda valt u op en bij bezichtigingen zijn kijkers verrast. Vastgoedstyling (ook wel verkoopstyling) is de techniek om uw woning klaar te maken voor de verkoop. Home Sense geeft niet alleen advies maar gaat ook zelf aan de slag om met een minimale investering, het maximale uit een woning te halen. Lees ook de woonblog verschillen tussen verkoopstyling en interieurstyling. klik hier

Hands-on methode:
Aan de slag met de Hands– on Methode, dit betekend DIRECT na een intake aan de slag in een te koop staande woning of een woning die te koop komt en deze na de restyling fotograferen! Dit kan al binnen een paar dagen. Hierbij wordt niet gewerkt met dure en tijdrovende rapporten over de veranderingen, maar worden deze wijzigingen zonder noteren toegepast. Home Sense richt zich vooral op het vastgoed en alle focuspunten (i.p.v. interieur).

Na de vastgoedstyling zal de woning mooi en sfeervol zijn ingericht en rust en ruimte uitstralen. De woning is verkoopklaar en aantrekkelijk gemaakt voor een zo breed mogelijk publiek. 

Het merendeel van de kopers zoekt een woning via internet. Het is daarom belangrijk dat de woning op internet goed gepresenteerd wordt. De perfecte uitstraling van een woning zal mensen geïnteresseerd maken zodat ze ook daadwerkelijk een bezichtiging willen. 

Ook met gerichte tips kan Home Sense u helpen met het doeltreffend verkoopklaar maken van uw woning.

01

Services

 • vastgoedstyling
 • (Online) verkoopstyling advies
 • hands-on aanpak methode
 • handen uit de mouw
 • woningfotografie
 • gastvrouw bij openhuis
 • accessoires pakket opties
 • visualisatie in 3D
 • focuspunten benadrukken
 • neutraliseren
 • depersonaliseren
 • advies op maat
 • ontzorgen
 • meerwaarde woning
 • snellere verkoop
 • in een paar dagen klaar
 • voor iedere woning een oplossing
 • samenwerkingen
02

Pakketten

(ONLINE) vastgoedstyling ADVIES

Wilt u alleen een advies bij uw woning verkoopklaar maken? Dat kan met behulp van een (online) vastgoedstyling advies.

Wat zit er in een vastgoedstyling advies pakket? Een gratis intakegesprek, inventarisatie van de ruimte(s) eventueel door middel van foto’s, een advieslijst met aanpassingen van iedere ruimte inclusief tuin en een optie op woningfotografie.

binnen en buiten
Boekt u deze styling dan is de woningfotografie GRATIS

Verkoopstyling advies

vastgoedstyling BIJ HEDENDAAGSE EN GEDATEERDE WONINGEN

Wilt u de woning verkoopklaar maken, maar weet u niet hoe? Met behulp van hands-on aanpak stylen, u ontzorgen en een professionele photoshoot.

Wat zit er in een vastgoedstyling pakket? Een gratis intakegesprek, inventarisatie van de ruimte(s), bekijken voor mogelijkheden, restyling van iedere ruimte inclusief de tuin, optie op verschillende accessoires pakketten, woningfotografie en de afstyling.

binnen en buiten
Boekt u deze styling dan is de woningfotografie GRATIS

bovenaanzicht ontwerp in 3D

vastgoedstyling BIJ KLUSWONING, BOUWVAL EN LEEGSTAANDE WONINGEN

Wilt u de woning verkoopklaar maken, maar weet u niet hoe?

Wat zit er in een vastgoedstyling pakket? Een gratis intakegesprek, inventarisatie van de ruimte(s), bekijken met behulp van aanpassingen voor mogelijkheden, restyling van iedere ruimte inclusief de tuin, optie op verschillende accessoires pakketten, woningfotografie en de afstyling.

Andere mogelijkheden: Niet willen of niet kunnen verbouwen? Mooie 3D visualisaties kunnen ook erg waardevol zijn bij de verkoop van een woning of vastgoedproject. Wilt u een 3D visualisatie laten maken door Home Sense voor een te ontwikkelen project of optionele verbouwing? Ze geven de kijker een beeld van de toekomstige of optionele situatie.

Is de woning vrijwel leeg en wilt u de woning aankleden zodat het meer sfeer krijgt, dan zijn er mogelijkheden om hiervoor meubels te huren. Dit wordt bijvoorbeeld ook veel gedaan bij modelwoningen. Vraag naar de mogelijkheden aan Home Sense.

binnen en buiten

Decoratie Japandi

Openhuis

Heeft u een openhuis en wilt u of vooraf hulp bij het klaarzetten of dat iemand als gastvrouw aanwezig is bij een openhuis?

Wat zit er in een openhuis pakket? Een kennismakingsgesprek, inventarisatie van de ruimte(s), alle ruimtes gereed maken voor de openhuis en een (optie)aanwezigheid bij een openhuis als gastvrouw.

binnen en buiten

03

samenwerken

Makelaar vastgoedbedrijf projectonwikkelaar


Verkoopstyling:

 • Standaard bij iedere woning die nieuw in de verkoop komt verkoopklaar maken. Hierdoor onderscheidt u zich meer van uw concurrenten
 • Standaard bij iedere woning die nieuw in de verkoop komt aanbieden verkoopklaar te maken en een sfeervolle, neutrale woning aantrekkelijk voor een groot publiek.
 • Professionele foto reportage van de woningen: besparing kosten van woningfotograaf 
 • In samenwerking met een meubelverhuurbedrijf: lege woningen worden ingericht met meubelen en accessoires
 • Als gastvrouw kan Home Sense op de open Huis dagen of bij bezichtigingen kijkers ontvangen. Ik leid hen rond en vestig hun aandacht op de pluspunten van de woning.

verzorgen van plattegrond & visualisaties in 3D

3D visualisaties en plattegronden zijn onmisbaar voor de verkoop van nieuwbouw woningen. Met een plattegrond en 3D visualisatie wordt in één oogopslag duidelijk hoe een ruimte er uit ziet. De invloed van kleur- en materiaalkeuze kan visueel gemaakt worden. Mooie plattegronden en 3D visualisaties kunnen ook erg waardevol zijn bij de verkoop van een woning of vastgoedproject. Wil u een plattegrond en/of 3D visualisatie laten maken door Home Sense voor een te ontwikkelen project of optionele verbouwing? Ze geven de kijker een beeld van de toekomstige of optionele situatie.

een hypotheek afgesloten?

Uw klant kan binnenkort de eigen woning in de verkoop gaan zetten en heeft een nieuwe woning gekocht. Een doorverwijzing naar Home Sense helpt uw klant op weg. Of geef een vastgoedstyling, interieurontwerp en/of tuinontwerp cadeau!

Win-win situatie

Er ontstaat bij een samenwerking een Win-Win situatie voor alle partijen.

 • Home Sense heeft nu meer opdrachten en kan meer woningen gereed maken voor de verkoop
 • Makelaar(s), projectontwikkelaar, vastgoedbedrijf etc.: heeft nu toegevoegde waarde en biedt een nieuwe service aan voor verkopers/verhuurders. Met deze extra service kan de makelaar zich onderscheiden van andere concurrerende kantoren.
 • de koper(s): Zij zien nu de hoeveelheid mogelijkheden wat er met de woning kan en zien zo hun droomhuis
 • voor de verkoper(s) helpt het de woning presentatie verbeteren, snellere verkoop tegen de hoogste prijs. 
Neem contact op bij interesse in een samenwerking.

Waarom investeren in een woning waar u toch weg gaat? Met een oog voor detail en het liefst met minimale investeringen is al een groot effect te bereiken. Bij vastgoedstyling laat Home Sense u de woning zien met zo veel mogelijk opties voor elke ruimte. De kijker moet zichzelf al zien wonen in uw huis. Het kan u meerwaarde opleveren en uw woning valt op tussen het enorme aanbod.

Vraag een prijsopgave op. Heeft u daarna interesse gekregen dan komt er een afspraak om samen met u de mogelijkheden te bespreken door middel van een gratis kennismakingsgesprek! Maak een keuze uit een pakket. Na de pakket keuze kan Home Sense een offerte voor u samenstellen.

EEN GEWELDIGE WEG NAAR EEN MOOIE PRESENTATIE VAN UW WONING!