Interieurontwerp-bergen

Presentatie 2D plan
Kast kleurkeuze

Woningtype: Vrijstaande woning
Opdracht: interieurontwerp

Bij deze mooie opdracht van een vrijstaande woning in Bergen mocht de interieurontwerper / interieurstylist een interieurplan maken voor de woonkamer en hal. Daarbij waren een aantal wensen en aspecten belangrijk voor het bepalen van de kleuren en materialen. 

Het is een jaren 30 woning met glas in lood, een erker en toen de ontwerper / stylist kwam volledig kaal.  Met de voorkeur van de bewoners is er gekozen voor een marmoleum vloer, vooral neutrale kleuren met een accent muur, raamdecoratie met mogelijkheden voor de privacy en natuurlijk met het behoud van de jaren 30 kenmerken. 

Na het ontwerp en productie daarvan is de woonkamer sfeervol geworden dankzij de jaren 30 kenmerken en modern dankzij de vloer, de basiskleuren grijs,  bruin en een accentkleur (mosterd kleur) op de achterste muur.  

Tijdens het maken van een indelingsplattegrond is er rekening gehouden met een kastontwerp van het Makers Collectief, gevestigd in Heiloo. De kleursamenstelling van de kast is in samenwerking gegaan met de interieurontwerper / interieurstylist.