Interieur

Interieur slaapkamer

Een creatief advies en interieurontwerp in een professioneel en persoonlijk interieur-plan. Een plan met sfeerbeleving, stijl en personalisering welke past bij uw wensen en manier van wonen en werken. Een praktische en sfeervolle indeling, styling, materiaal- en kleurgebruik staan centraal. Lees ook de woonblog verschillen tussen verkoopstyling en interieurstyling, klik hier

Home Sense verdiept zich graag in wat iemand nou echt blij maakt, wat praktisch en mooi is tegelijk, wat bij u past op het gebied van wonen en werken. 

Wat kunt u verwachten van Home Sense?

– Persoonlijk advies
– Ontwerp met visualisatie in 3D
– passend maken binnen uw budget
– Bespreek samen uw wensen
– Indeling, kleuren, materialen
– Geen standaard ontwerp

Bij een kleuradvies voor uw interieur moet rekening gehouden worden met de invloed van licht en kleur. Warme kleuren zorgen voor een intiem gevoel terwijl koude tinten een frisse en levendige sfeer creëren. Heeft u een favoriete kleur maar weet u niet hoe u deze toepast? Home Sense geeft u graag een kleuradvies. 

01

Services

 • moodboards (sfeerbeeld)
 • indelingsadvies
 • plattegronden
 • meubeladvies 
 • meubelontwerp
 • visualisatie in 3D
 • verlichting
 • kleur & materiaaladvies
 • daglicht analyse
 • meubel en productenlijst
 • (optie) afstylen
 • totaalplan
02

Pakketten

kleuradvies interieur

interieur & KLEURADVIES
(OOK ONLINE MOGELIJK)

Wilt u kleine aanpassingen zoals bijvoorbeeld de kleuren in uw woning veranderen, maar weet u niet hoe? Home Sense geeft u advies op maat. Dit duurt vaak kort denk aan 2 á 3 uur.

Inventarisatie van uw wensen, bekijken van uw ruimte, lichtinval en meubels, kleuradvies voor een kleurenpalet (RAL) en een visualisatie in 3D met de nieuwe kleurengebruik. U kunt aan de slag!

Ruimte(s) hal, toilet, woonkamer, eetkamer, keuken, bijkeuken, slaapkamer(s), badkamer, zolder, garage.

Staat een ruimte(s) er niet tussen of wilt u graag een eigen pakket samenstellen? Allerlei combinaties zijn mogelijk, ook een combinatie met de tuin.

balkon styling

basis INTERIEURontwerp
(OOK ONLINE MOGELIJK)

Wilt u meer veranderen aan uw interieur dan alleen de kleuren? Maar wilt u wel de meeste meubels houden en heeft u zelf al de nodige ideeën? Een interieurontwerp maken is langer werk. Bij een interieurontwerp inventariseert Home Sense het meubilair en maakt naast het kleuradvies, een nieuwe plattegrond met indeling voor u. Reken op een duur van ongeveer 4 á 5 uur.

Wat zit er in een uitgebreid interieuradvies pakket? Een adviesgesprek, Inventarisatie van uw wensen, bekijken van uw ruimte, lichtinval en meubels, kleuradvies voor een kleurenpalet (RAL), een indelingsadvies en een visualisatie in 3D van de nieuwe kleuren en de nieuwe indeling. U kunt direct aan de slag!

Ruimte(s): hal, toilet, woonkamer, eetkamer, keuken, bijkeuken, slaapkamer(s), badkamer, zolder, garage.

Staat een ruimte(s) er niet tussen of wilt u graag een eigen pakket samenstellen? Allerlei combinaties zijn mogelijk, ook een combinatie met de tuin.

interieurstyling

interieur totaalplan
(OOK ONLINE MOGELIJK)

Wilt u niet alleen advies, maar een compleet uitgewerkt plan voor uw woning? De uitvoering van het interieuradvies is de meest luxe optie waarvoor u kunt kiezen. U laat na overleg van uw wensen en het maken van afspreken Home Sense geheel zijn/haar gang gaan met uw woning. De indeling en de kleuren worden samen besproken en u krijgt advies voor eventueel aankopen nieuw meubilair en accessoires. Hier is een dagtaak aan, reken op een duur van 8 á 10 uur. 

Wat zit er in een interieur totaalplan pakket? Een adviesgesprek, Inventarisatie van uw wensen, bekijken van uw ruimte en lichtinval, indelingsadvies, kleuradvies (RAL), verlichting, materialenplan, meubel & productenlijst, visualisatie in 3D en (optie) de afstyling laten doen door Home Sense.

Ruimte(s): hal, toilet, woonkamer, eetkamer, keuken, bijkeuken, slaapkamer(s), badkamer, zolder, garage.

Staat een ruimte(s) er niet tussen of wilt u graag een eigen pakket samenstellen? Allerlei combinaties zijn mogelijk, ook een combinatie met de tuin.

Werkplek thuis

ZAKELIJK INTERIEURONTWERP
(OOK ONLINE MOGELIJK)

U heeft een kantoor, winkel, restaurant of andere zakelijke ruimte? Dat kan! Home Sense maakt een ontwerp, waarbij zowel rekening wordt gehouden met de functionaliteiten waar de ruimte aan moet voldoen, als de uitstraling en juiste uitwerking van de huisstijl van uw bedrijf.

Bij een ontwerp van een nieuw interieur kijkt Home Sense door de bestaande inrichting heen naar de basismogelijkheden van de ruimte. Met als resultaat een mooie harmonie en vooral eenheid en rust.

Vraag een prijsopgave op. Heeft u daarna interesse gekregen dan komt er een afspraak om samen met u de mogelijkheden te bespreken door middel van een gratis kennismakingsgesprek! Maak een keuze uit een pakket of stel een eigen pakket samen, ook een combinatie interieur en tuin is mogelijk. Het tarief wordt vooraf met u vastgesteld en varieert afhankelijk van uw keuze uit de mogelijkheden en welke ruimte of ruimtes. Na de pakket keuze kan Home Sense een offerte voor u samenstellen.

EEN GEWELDIGE WEG NAAR UW NIEUWE INTERIEUR!