Fotografie

Woningfotografie is ook los te boeken, maar bij een keuze voor verkoopstyling met uitvoer zit woningfotografie GRATIS in. Het fotograferen van een interieur is interessant voor een grote doelgroep. Een fotoreportage is interessant voor huiseigenaren die hun huis willen verkopen of verhuren en anders om hun woning met een mooie fotoreportage willen presenteren. Mooie foto’s zijn nog altijd het basis van een goede woningpresentatie. Niet alleen moeten de foto’s aantrekkelijk zijn, maar ook realistisch zodat de indrukken die de kijker heeft niet veranderen tijdens een bezichtiging. Voor het beste resultaat is verkoopstyling aan te raden ter voorbereiding van de fotografie sessie.

 

Vakantiewoning en bed & breakfast:

Ook mooie foto’s zijn belangrijk bij de verhuur of verkoop van een vakantiewoning. De toekomstige huurders of kopers kijken als eerste naar de foto’s voordat ze de advertentie helemaal gaan doorlezen. De foto’s geven vaak de doorslag om de woning wel of juist niet te kiezen. Het is daarom belangrijk dat de woning er zowel binnen als buiten fris en strak uitziet en uitnodigend klaar staat om gasten te ontvangen. Soms kan er met behulp van styling de woning nog aantrekkelijker worden. Bij bijvoorbeeld een Bed & Breakfast speelt niet alleen de accommodatie een belangrijk rol, ook de omgeving is vaak doorslaggevend bij de keuze van een locatie en dat is waar tijdens de fotografie aandacht aan wordt besteed.

Bij het maken van interieurfoto’s wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijk licht. Sfeer-en detail fotografie kunnen ook onderdeel zijn tijdens een fotoreportage. De foto’s zijn geschikt voor presentatie op een website of publicatie in een folder. Het doel is om de sfeer van een huis te laten voelen bij het bekijken van de foto’s, waardoor een kijker een bezichtiging al snel de moeite waard vindt.

Werkwijze

In de beginfase komt de fotograaf eerst langs voor een GRATIS intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken wij (de fotograaf en de opdrachtgever) de dag af van de fotoshoot, nemen wij door wat er allemaal op zo’n dag gaat gebeuren en daarnaast lopen wij wat punten door waaraan nog aandacht besteed moet worden voorafgaand aan de fotoreportage.

Na een korte fotostyling check kan de fotograaf snel aan de slag met het maken van de foto’s. Tijdens de fotoreportage worden eerst een aantal overzichtsfoto’s van de omgeving en van de buitenkant van het huis gemaakt, daarna worden alle ruimtes binnen stuk voor stuk gefotografeerd en als laatste indien nodig worden er sfeer- en detailfoto’s gemaakt afhankelijk van de opdracht. 

Er wordt na de fotoreportage eerst een selectie van de beste foto’s gemaakt en daarna worden de foto’s bewerkt in Lightroom. De nabewerkingen zijn minstens zo belangrijk in het proces om het beste plaatje te leveren. Zo spoedig mogelijk ontvangt  u de foto’s met een USB-stick met circa 24 foto’s of online. U kunt ook de bewerkte foto’s fysiek ontvangen.  De fotoreportage en de nabewerking duurt maximaal 3 dagen. 

SPECIALS: Wilt u uw bedrijf promoten met behulp van foto’s? Met professionele bedrijfsfotografie kunt u mensen een mooi beeld geven van hoe jullie te werk gaan en waarvoor jullie staan. Of wilt u niet uw hele bedrijf promoten maar alleen bijvoorbeeld een nieuw product?  Met alleen een duidelijke productomschrijving bent u er niet. Een goede productfoto geeft het product een bepaalde uitstraling. Zo’n foto kan een belangrijke toevoeging zijn voor de verkoop.

Specialismen
 • woningfotografie
 • fotografie vakantiewoning
 • fotografie bed & breakfast
 • bedrijfsfotografie
 • productfotografie
 • fotoreportage
 • sfeer- en detail fotografie
 • presentatie op een website
 • publicatie in een folder
 • nabewerking in Lightroom
 • vastgoed
 • eerste indruk
 • styling vooraf
 • woningverhuur
 • samenwerkingen
 • in een paar dagen klaar
 • overzichtfoto’s omgeving
 • realistisch beeld
Pakketten

woningfotografie

v.a. € 120,00 

Wilt u woningfotografie sessie met alleen fotostyling of bij verkoopstyling advies? De  fotoreportage duurt 3 uur of langer afhankelijk van de woning grootte.

Samengevat: 

Een gratis intakegesprek

Inventarisatie van de ruimte(s) 

Fotostyling

Fotoshoot 

Nabewerken foto’s

VAKANTIEWONING of bed & breakfast

v.a. €200,00  ( inclusief omgevingfoto’s)

Wilt u toekomstige gasten meteen een goede indruk geven van de plek waar ze een paar heerlijke dagen gaan doorbrengen? De fotoreportage van vakantiewoning of bed & breakfast duurt vaak langer vanwege omgevingsfoto’s denk aan 4 uur of langer afhankelijk van de woning grootte. 

Samengevat:

Een gratis intakegesprek

Inventarisatie van de ruimte(s)

Fotostyling of keuze voor styling net als bij verkoopstyling met uitvoer

Optie op verschillende accessoires pakketten. De aangekochte accessoires blijven in uw bezit. 

Fotoshoot 

Nabewerken foto’s

bedrijfsfotografie

v.a. € 100,00

Een compleet beeld betekent een foto’s van bijvoorbeeld het pand of werkplek. Met goede bedrijfsfoto’s is een eerste indruk al snel gegeven. De fotoreportage duurt 2 uur of langer afhankelijk van de grootte. 

Samengevat:

Een gratis intakegesprek

Inventarisatie van de ruimte(s)

Fotostyling

Fotoshoot 

Optie op productfotografie

Nabewerken foto’s

 

EEN GEWELDIGE WEG NAAR EEN MOOIE PRESENTATIE!