Fotografie

Fotografie woonkamer

Bij een aantal opdrachten gaat het om een woning of bedrijfspand dat verkocht of verhuurd gaat worden. Bij het fotograferen van een woning probeert Home Sense de ruimtes zo goed mogelijk in beeld te brengen. De ruimte moet immers verkocht worden, niet de inboedel. Voor het beste resultaat is verkoopstyling aan te raden ter voorbereiding van de fotografie sessie.

Regelmatig wordt aan vormgeving met behulp van fotografie nog niet of nauwelijks gedacht. Toch is het belangrijk dat fotografie en design goed op elkaar aansluiten voor een optimaal resultaat bij een product of websitepresentatie.

 

Er is veel verandering in de online marketing. Webshops zijn er veel meer en ook woningen worden sneller online bekeken. 

Goede fotografie haalt het beste uit het product, woning, bedrijf of website naar voren. Een mooie presentatie is essentieel om de aandacht te trekken en een goede eerste indruk achter te laten bij de kijker. De goede indruk kan resulteren in een bezichtiging, aankoop of meer klanten en bezoekers. 

 

01

Services

  • woningfotografie
  • vakantiewoning
  • vastgoed
  • presentatie
  • eerste indruk
  • productfotografie
  • marketing
  • website
  • fotografie voor bedrijven
02

Pakketten

Woningfotografie

Wilt u voor de verkoop of verhuur van een woning (b.v. vakantiewoning) foto’s? Dat is geen probleem dit is ook los van verkoopstyling te boeken.

Wat zit er in een woningfotografie pakket? Een gratis intakegesprek, inventarisatie van de ruimte(s), woningfotogrrafie van iedere ruimte inclusief tuin, nabewerken van de foto’s en u ontvangt een USB-stick met circa 24 foto’s. In overleg bij een intakegesprek kunt u ook de bewerkte foto’s fysiek ontvangen.

Let op: bij een opdracht verkoopstyling zit woningfotografie gratis inbegrepen.

Fotografie vloerkleed

PRODUCTFOTOGRAFIE

Heeft u product foto’s nodig voor in een brochure, folder of voor op de website?

Wat zit er in een productfotografie pakket? Een gratis intakegesprek, presentatie van het product om alvast ideeën te krijgen, productfotogrrafie van de gekozen porduct/producten, nabewerken van de foto’s en u ontvangt een USB-stick met circa 24 foto’s. In overleg bij een intakegesprek kunt u ook de bewerkte foto’s fysiek ontvangen.

FOTOGRAFIE VOOR BEDRIJVEN​

Heeft u foto’s nodig van een zakelijke ruimte bijvoorbeeld uw kantoor, winkel of restaurant.

Wat zit er in een fotografie voor bedrijven pakket? Een gratis intakegesprek, rondleiding van uw bedrijf om alvast ideeën te krijgen, foto’s maken binnen uw bedrijf van de door u gekozen ruimte(s), nabewerken van de foto’s en u ontvangt een USB-stick met circa 24 foto’s. In overleg bij een intakegesprek kunt u ook de bewerkte foto’s fysiek ontvangen.

vakantiewoning en bed & breakfastaccomondaties fotografie

Foto’s zijn belangrijk bij de verhuur of verkoop van een vakantiewoning. De toekomstige huurders of kopers kijken als eerste naar de foto’s voordat ze de advertentie helemaal gaan doorlezen. De foto’s geven vaak de doorslag om de woning wel of juist niet te kiezen. Het is daarom belangrijk dat de woning er zowel binnen als buiten fris en strak uitziet en uitnodigend klaar staat om gasten te ontvangen. Soms kan er met behulp van styling de woning nog aantrekkelijker worden. 

Naast helpen met de styling kan Home Sense ook de vakantiewoning fotografie verzorgen, ook voor een bed & breakfastaccomodaties is dit mogelijk. Lees hieronder meer voor bed & breakfastaccomondaties:

Bij een Bed & Breakfast speelt niet alleen de accomodatie een belangrijk rol, ook de omgeving is vaak doorslaggevend bij de keuze van een locatie en dat is waar Home Sense tijdens de fotografie ook graag aandacht aan besteed. Home Sense brengt de accomodatie uitgebreid en sfeervol in beeld en fotografeer ook de highlights in de directe omgeving van de locatie. Zo krijgen toekomstige gasten meteen een heel goede indruk van de plek waar ze paar heerlijke dagen gaan doorbrengen.  De foto’s zijn  uiteraard geschikt voor presentatie op de website of publicatie in een folder.

Vraag een prijsopgave op. Heeft u daarna interesse gekregen dan komt er een afspraak om samen met u de mogelijkheden te bespreken door middel van een gratis kennismakingsgesprek! Maak een keuze uit een pakket. Na de pakket keuze kan Home Sense een offerte voor u samenstellen.

EEN GEWELDIGE WEG NAAR EEN MOOIE PRESENTATIE!