Diensten van Home sEnse


vastgoedstyling

Home Sense gelooft in de kracht van de eerste indruk. Bij Funda valt u op en bij bezichtigingen zijn kijkers verrast. Verkoopstyling is de techniek om uw woning klaar te maken voor de verkoop. Home Sense geeft niet alleen advies maar gaat ook zelf aan de slag om met een minimale investering, het maximale uit een woning te halen.


fotografie

Goede fotografie haalt het beste uit een woning, bedrijf of website naar voren. Een mooie presentatie is essentieel om de aandacht te trekken en een goede eerste indruk achter te laten bij de kijker. De goede indruk kan resulteren in een bezichtiging, aankoop of meer klanten en bezoekers.


interieur

Een creatief advies en interieurontwerp in een professioneel en persoonlijk interieur-plan. Een plan met sfeerbeleving, stijl en personalisering welke past bij uw wensen en manier van wonen en werken. Een praktische en sfeervolle indeling, styling, materiaal- en kleurgebruik staan centraal.


Tuin

Een tuinontwerp kenmerkt zich door duidelijke heldere vormgeving, praktijk gericht, uitvoerbaar, waarbij de opdrachtgever zijn of haar wensen en eisen in terug kan vinden. Het tuinontwerp heeft een goede balans tussen sierwaarde en functionaliteit.